Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, son yolculuğuna uğurlandı

77 yaşında hayatını kaybeden Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mehmet Aztekin için Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törende, Mehmet Aztekin’in yakınları taziyeleri kabul etti.

lokanta3.jpg

Cenazeye, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, diğer meslek oda başkanları ve meslektaşları katıldı.

lokanta1.jpg

AZTEKİN’İN VEFATI

Yaşadığı rahatsızlık sonucunda vefat eden Mehmet Aztekin, esnaf ve sanatkâr camiasının sevilen, saygı gören bir ismiydi.

lokanta4.jpg

Aztekin'in cenazesi 2 Temmuz 2024 Salı günü Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Mamak Ortaköy Mezarlığında toprağa verildi.

MEHMET AZTEKİN HAKKINDA

01 Ocak 1947 Çorum’un Sungurlu ilçesinde dünyaya geldi. Aztekin, mesleğe bir kebapçıda 1972 yılında başladı. 1978 yılından itibaren oda kaydı, 1984'den beri de esnaf sicil kaydı bulunan ve 1993 yılından bugüne esnaf teşkilatına hizmet eden Aztekin, 2002'den itibaren Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanlığını yürütüyordu.

Aztekin, evli ve 3 çocuk babası idi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.