Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu duyurdu: "Makamda değil sokakta buluşacağız"

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Etimesgutlulara seslendi ve önemli bir açıklama yaptı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu duyurdu: "Makamda değil sokakta buluşacağız"
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, göreve başladıkları ilk günden itibaren vatandaşların taleplerini dikkatle dinlediklerini ve her bir öneriyi özenle not aldıklarını belirtti. Beşikçioğlu, aynı özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, hizmet anlayışında önemli bir değişiklik yapacaklarını duyurdu.

Başkan Beşikçioğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Kıymetli Komşularım,

Göreve başladığımız ilk günden itibaren, tüm taleplerinizi dikkatle dinleyip, her bir önerinizi özenle not aldık. Önümüzdeki süreçte de aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Bugünden itibaren, siz değerli Etimesgutlu komşularımıza daha etkili hizmet sunabilmek adına, makamlarımızda değil, sokaklarımızda sizlerle buluşacağız. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkürlerimi arz ederim."

Beşikçioğlu, vatandaşlarla daha yakın temas kurarak sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla sokaklarda olacaklarını belirtti. Bu yenilikçi yaklaşımın, Etimesgut halkına daha hızlı ve etkili hizmet sunulmasını sağlayacağına inandığını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.