Etimesgut Belediyesinin ücretsiz tezgâhları Safiye ve Behzat Eroğlu çiftine ekmek kapısı oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman 1. Etap Üretici Pazarı’nda her hafta doğal ve el yapımı ürünleriyle müşterilerini karşılayan Safiye ve Behzat Eroğlu çifti, ürünlerini anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

Etimesgut Belediyesinin ücretsiz tezgâhları Safiye ve Behzat Eroğlu çiftine ekmek kapısı oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Eryaman 1. Etap Üretici Pazarı’nda her hafta doğal ve el yapımı ürünleriyle müşterilerini karşılayan Safiye ve Behzat Eroğlu çifti, yaklaşık yedi yıldır pazarda satış yaparak, el yapımı yufkalar, köyden gelen yumurtalar ve bakliyatlarla müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

Etimesgut Belediyesinin sağladığı ücretsiz tezgâh desteğinden memnun olan çift, doğal ürünlere olan ilginin artmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Eroğlu çifti, sadece Eryaman’da değil, Sincan, Yenimahalle ve Gölbaşı gibi diğer ilçelerde de satış yaparak, geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başardı.

BAKLİYATLAR, EL YAPIMI YUFKALAR VE KÖY YUMURTALARI

Safiye Eroğlu, tezgâhındaki ürünleri tanıtırken, “Nohut var, yeşil mercimek var, yumurtamız köyden geliyor.” diyerek doğal ürünlerin önemini vurguladı. Eroğlu ailesinin pazardaki tek gelir kaynağı burası olduğunu aktardı. Safiye Eroğlu, “Birazını kendimiz yapıyoruz, birazı köyden geliyor. Yufkalarımız, bazlamalarımız ve ekmeklerimiz el yapımıdır, böreklik yufkamızı kendimiz yapıyoruz.” dedi.

1-3.png

BELEDİYENİN DESTEĞİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Belediyenin desteğiyle ücretsiz tezgâh açabilmelerinden dolayı memnun olduklarını belirten Safiye Eroğlu, “Arada bir komisyon derdi yok. Allah'tan ücretsiz olduğu için belediyenin desteğini olumlu buluyorum.” dedi.

Yaklaşık yedi yıldır pazarda satış yaptıklarını belirten Behzat Eroğlu, zamanla müşterilerle aralarında güçlü bir bağ oluştuğunu ifade ederek şunları söyledi: “Müşteriler bizi artık tanıyor ve biliyor. Bu yüzden de bizden alışveriş yapıyorlar.”

1-4.png

FARKLI BÖLGELERDE DE SATIŞ YAPILIYOR

Safiye Eroğlu, sadece Eryaman’da değil, Sincan, Yenimahalle ve Gölbaşı gibi diğer ilçelerde de satış yaptıklarını belirtiyor. Eroğlu, “Buradaki müşterim Sincan'a da geliyor. Her türlü ürün bitince yine buraya geliyorlar.” diyerek müşteri sadakatinin altını çiziyor.

“BU PROJEDEN MEMNUNUZ”

Eryaman 1. Etap Üretici Pazarı'nın, Eski Belediye Başkanı Enver Demirel zamanında da var olduğunu ve o dönemden beri burada satış yaptıklarını belirten Safiye Eroğlu, “O zaman da memnunduk, şimdi de memnunuz. İnşallah devam eder.” ifadelerini kullandı.

Safiye ve Behzat Eroğlu’nun doğal ve el yapımı ürünleri, Eryaman 1. Etap Üretici Pazarı’nda perşembe günleri müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. Eroğlu ailesi, yılların deneyimi ve güler yüzleriyle pazardaki varlıklarını sürdürüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.