Etimesgut'ta bayram öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Eti-kart” sahiplerinin bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına kartlarına para yükleme işleminin yapılacağını müjdeledi. Başkan Beşikçioğlu, toplamda 5 bin 186 adet Eti-Kart’a 1000’er TL yatırılacağını açıkladı.

Etimesgut'ta bayram öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram öncesi ve bayram sürecine
ilişkin çalışmalarını tamamladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, bayramların özel ve yoğun geçen günler olduğunu belirterek, tüm belediye birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Beşikçioğlu, "Başta kurbanlık hayvan kesim satış alanlarımız belirlenmiş olup halka duyurusu yapılmıştır. Ayrıca semtimizin temizlik işlemleri hız kazanmış olup bayram sürecine hazır hale getirilecektir.” diye belirtti.

hb4a2056.jpg

BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLECEK!

Sosyal destekler kapsamında yer alan “Eti-kart” sahiplerinin bayram öncesi ihtiyaçlarını
karşılayabilmeleri adına kartlarına para yükleme işleminin yapılacağı müjdeleyen Beşikçioğlu, toplamda 5 bin 186 adet Eti-Kart’a 1000’er TL yatırılacağını açıkladı.

Beşikçioğlu, Eti- Kart'ın ihtiyaç sahibi olan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamadığını dile getirerek, "Eti- Kart sahiplerinin hesaplarına yıl içerisinde periyodik olarak yükleme yapılmaktadır." diye konuştu.

hb4a2097.jpg

Etimesgut Belediyesi olarak her zaman halkın ve esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Beşikçioğlu, özellikle bayram öncesi halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına zabıtalarının her gün denetime çıktığını ifade etti.

hb4a2080.jpg

Bayramların toplum olarak birlik ve beraberliği pekiştiren önemli ve özel günler olduğunu belirten Beşikçioğlu, bayramlar sayesinde aile üyelerinin bir araya geldiğini, ihtiyaç sahiplerinin daha fazla hatırlandığı, dayanışma ve barış içerisinde olduğunu vurguladı.

Beşikçioğlu, "Barış ve huzurun üzerimizden eksilmediği, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız günlerin çoğalması dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, bayram coşkusunun ülkemize ve milletimize huzur getirmesini temenni ederek sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.