Etimesgut'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu!

Etimesgut Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Işın Karaca Türk Beyleri Kent Meydanı'nda sahne alacak.

Etimesgut'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu!
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, saat 16:00'da Korkut Ata Kongre Merkezi'nde başlayacak olan motosiklet korteji ile start alacak. Etkinlikler, saat 19:00’da Türk Beyleri Kent Meydanı'nda sahne alacak güçlü sesi ve geniş bir hayran kitlesiyle tanınan Işın Karaca'nın vereceği konserle devam edecek. Belediye tarafından organize edilen bu özel etkinlikler, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşatmayı hedefliyor. Konser ücretsiz olup, halkın katılımına açık olacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kutlamalara tüm halkı davet ederek; “Bu önemli günü büyük bir coşku içerisinde kutlamak için tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyorum. Herkes evini, sokağını bayraklarla donatsın! Hatta kutlamalarımızı gerçekleştireceğimiz alana katılacak olan halkımız bayrakları ile gelsin. Bu büyük zaferi, dilimizde marşımız, ellerimizde Türk bayraklarımız ile birlikte kutlayalım” dedi.

1709648383168-en-son-ozel-haber-psd-si-3.jpg

BEŞİKÇİOĞLU’NDAN DAVET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlenecek olan etkinliklere vatandaşları davet eden Başkan Beşikçioğlu, “Etimesgut Belediyesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yaraşır bir etkinlik programı hazırladık. Vatandaşlarımız ile birlikte bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Bütün hemşehrilerimi 29 Ekim günü bayraklarla meydanımıza bekliyorum. Bu anlamlı günde içimizdeki büyük coşkuyu birlikte paylaşmak için herkesi Korkut Ata Kongre Merkezimize davet ediyorum. İnsanlık tarihi böylesine büyük bir destanı nadiren görür. Ortak bir iradeyle kendi kaderlerini kendi elleriyle yazmış olan bir milletin evlatlarıyız. Böylesine büyük bir zaferi elde etmemiz tabi ki; milletimizin özünde var olan birlik ve beraberlik ile güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

336x280px-mbl.png

ETİMESGUT'TA CUMHURİYET COŞKUSU

Etimesgut Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı vatandaşlarla birlikte büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Etimesgut'ta da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü heyecanı dolu dolu yaşanacak. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler, ilçe halkının Cumhuriyet coşkusunu en iyi şekilde hissetmesini sağlayacak. Program, saat 16:00’da başlayacak motosiklet kortejiyle start alacak ve 19:00’da Işın Karaca'nın vereceği ücretsiz konserle devam edecek. Bu muhteşem konserle etkinlikler son bulacak ve katılımcılar unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşayacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.