Festival başlıyor: Ücretsiz EGO seferleri düzenlenecek

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Beypazarı Festivali için ilçeye ücretsiz EGO seferleri düzenleneceğini açıkladı. Başkan Kasap, otobüs saatlerini ve duraklarını duyurdu.

Festival başlıyor: Ücretsiz EGO seferleri düzenlenecek
Yayınlanma:

Ankara'nın tarihi ve turistik ilçelerinden biri olan Beypazarı, 27-28-29 Eylül tarihlerinde 27. Uluslararası Beypazarı Festivali ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen festival için EGO Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceği açıklandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ulus Gençlik Parkı'ndan hareket edecek araçlarımız sırasıyla Akköprü, Varlık, Jandarma, Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı, Şaşmaz, Başer, Sincan Kavşağı, Törekent ve Yenikent duraklarına uğrayacaktır. Festival alanından dönüşler Beypazarı Terminali'nden 23.00'da olacaktır" ifadelerini kullandı.

HAREKET SAATLERİ AÇIKLANDI

Festival alanına 27 Eylül Cuma günü saat 12.00, 13.00 ve 14.00'de olmak üzere 3 sefer düzenlenecek. 28 Eylül Cumartesi ve 29 Eylül Pazar günü ise 09.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 ve 14.00 saatlerinde ücretsiz otobüs seferleri yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.