Galatasaray, 24. şampiyonluğunu Ankara'da kutladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu kutlamak üzere Ankara'da bir araya geldi.

Galatasaray, 24. şampiyonluğunu Ankara'da kutladı
Yayınlanma:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu kutlamak üzere Ankara'da bir araya geldi.

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından Crowne Plaza'da düzenlenen şampiyonluk balosuna, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile ilgili soruları yanıtladı. Mertens'in gelecek sezon Galatasaray kadrosunda olacağını belirten Özbek, Okan Buruk'un başarılı bir hoca olduğunu vurgulayarak önümüzdeki sezon hedeflerinin 5. yıldızı takmak olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho ile anlaşmasıyla ilgili soruya ise Özbek, "Onların işi." şeklinde cevap verdi.

Şampiyonlukların birlik ve beraberlikle geldiğini vurgulayan Özbek, camianın bir araya gelmesinin şampiyonlukları getirdiğini belirtti. Gelecek sezon hedeflerinin 25. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı olduğunu söyleyen Özbek, taraftarlarına Avrupa'da da mutlu bir sezon vaat etti.

Ankaralı Galatasaraylılara seslenen Özbek, sezonun çekişmeli geçtiğini ancak şampiyonluğun kendilerine geldiğini dile getirdi. Taraftarın önemine vurgu yaparak, Galatasaray'ın geçmiş tartışmaları geride bıraktığını ve birlik içinde olduğunda hiç kimsenin Galatasaray'ı durduramayacağını belirtti.

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Faruk Ünlüsoy da gelecek sezon 25. şampiyonluğu alacaklarına inandıklarını ve bunu Haziran 2025'te yine Ankara'da kutlayacaklarını ifade etti.

Şampiyonluk balosuna yoğun bir katılım oldu ve Okan Buruk ile futbolcuların video mesajları da paylaşıldı. Baloda, Dursun Özbek ve Faruk Ünlüsoy, hazırlanan şampiyonluk pastasını kesti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.