Hakan Kutlu'dan dikkat çeken çıkış: Hakem, Gençlerbirliği'ne yakın bir isim

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası hakem Ümit Öztürk'ü eleştirdi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe ise takımını tebrik etti ve daha tempolu oynamaları gerektiğini belirtti.

Hakan Kutlu'dan dikkat çeken çıkış: Hakem, Gençlerbirliği'ne yakın bir isim
Yayınlanma:

Gençlerbirliği'nin Erzurumspor FK'yı Eryaman Stadyumu'nda 1-0 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, karşılaşmaya dair önemli değerlendirmelerde bulundular.

adsiz-tasarim-27.jpg

HAKAN KUTLU'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Erzurumspor FK'nın Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının sahada daha etkili olduğunu ve rakip sahada daha fazla görüldüğünü belirtti. Ancak, oyuncu değişikliklerinin beklenen etkinin tersi bir etki yarattığını ifade etti. Kutlu, 2 buçuk yıllık transfer yasağının ardından geçiş sürecinde olduklarını ve bu sürecin etkilerini hissettiklerini söyledi. Ayrıca, maçın hakemi Ümit Öztürk hakkında da eleştirilerde bulundu. Hakemin "Gençlerbirliği'ne yakın bir isim" olduğunu belirten Kutlu, hakem atamalarına daha dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

RECEP KARATEPE'NİN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, takımının yüksek tempo yaparak oynamaya çalıştığını ve Erzurumspor FK'nin ise tempoyu düşürmeyi hedeflediğini söyledi. Bu durumun, oyun temposunu etkilediğini ve zaman zaman ritim tutturmada zorlandıklarını belirtti. Karatepe, 1. Lig’de de tempo anlamında Süper Lig seviyesini yakalamak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Maçın savunma ve taktik disiplin açısından başarılı geçtiğini belirten Karatepe, rakibin duran top dışında etkili olamadığını ve takımının performansından memnun olduğunu sözlerine ekledi.

"HEPSİNİ TEK TEK GÖZLEMLEDİK"

Takıma yeni katılan isimlerinin performansından memnun olduğunu aktaran Karatepe, "Yardımcı ekibim 400-500 futbolcu izledi. Hepsini tek tek gözlemledik. bütçe, takımın karakteri gibi konulara bakarak transferleri yaptık belki birkaç transfer daha yapabilirdik ama dengeyi bozmamak lazım" dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.