Gölbaşı Beledediye Başkanı Ramazan Şimşek Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sahil Park'ta Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Akengin, öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Gölbaşı Beledediye Başkanı Ramazan Şimşek Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğrencileri ile buluştu
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Akengin, öğretim üyeleri ve öğrencilerle Sahil Park'ta düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Başkan Şimşek, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyerek projeleri hakkında bilgi aldı. Programda öğrencilere destek sözü veren Şimşek, Gölbaşı'nın tarım, turizm, sanayi, teknoloji, spor kenti olduğu kadar önemli bir öğrenci kenti olduğunu vurgulayarak, öğrencilere her zaman destek olacaklarını belirtti.

ramazansimsek.jpg

ÖĞRENCİLERE HER ZAMAN DESTEK

Şimşek, Gölbaşı'ndaki üniversite öğrencilerinin şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkı sağladığını vurgulayarak, belediyenin gençlerin yanında olduğunu belirtti. Üniversitelerle iş birliği ve beraberlik içinde olmanın önemine değinen Şimşek, öğrencilere eğitim hayatları boyunca destek olmayı ve daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Gençlerin şehre kattığı dinamizm ve enerjiyle Gölbaşı'nı daha ileri taşıma inancını dile getiren Başkan, öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

ÖDÜLLÜ BİR YARIŞMA DÜZENLENECEK

Şimşek, üniversitelerle iş birliği vurgusu yaparak, büyük projelerde ve geliştirme aşamalarında sürekli birlikte çalıştıklarını belirtti. Gençlere projelerini getirmeleri çağrısında bulunarak, her emeğin karşılıksız kalmayacağını ifade etti. Ayrıca, grafik tasarım alanında ödüllü bir yarışma düzenleyeceklerini açıkladı ve üniversite öğrencilerine Gölbaşı Belediyesi logosu için katılım çağrısında bulundu. Programın ardından öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte göl turu yapılıp, Tulumtaş Mağarası ziyaret edildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.