Gölbaşı Belediyesi öğrencilere destek oluyor!

Gölbaşı Belediyesi, TYT-AYT-YDT'ye girecek öğrencilere harç desteği sağlamak amacıyla bir program başlattı.

Gölbaşı Belediyesi öğrencilere destek oluyor!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sosyal belediyecilik ve eğitimde fırsat eşitliği prensipleri doğrultusunda öğrencilere destek olma çabalarını sürdürüyor. Öğrenciler, sınav ücretlerini belediyenin karşılayacağı duyurusunun ardından başvurularını tamamlamak için belediye merkezlerine akın etti.

DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Şimşek'e teşekkürlerini ileten öğrenciler, sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve IBAN numaralarıyla birlikte başvurularını gerçekleştirdi. Başvurular, 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü, 08.00-17.00 saatleri arasında alınmaya devam edecek.

Şimşek, eğitim alanında birçok projeye imza attıklarını belirtti. Gölbaşı'nda okuyan öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi için belediye imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti. Ücretsiz servis hizmeti ve e-dershane uygulaması gibi destekler sağladıklarını vurguladı. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrencilere yönelik destek projeleri, sosyal projeler ve kültür gezileri gibi birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Şimşek, şimdi ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılama kararı aldıklarını söyledi. Başvuruların yoğunluğuna bakarak doğru bir karar verdiklerini belirten Şimşek, öğrencilerin sadece okumaları gerektiğini ve belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.