Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı Elikesik ve Sağlam'dan Başkan Şahin'e ziyaret

Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Özgür Sağlam, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı Elikesik ve Sağlam'dan Başkan Şahin'e ziyaret
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı Bülent Elikesik, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Özgür Sağlam’ı makamında ağırladı.

Şahin, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gölbaşı Önceki Dönem İlçe Başkanı Sayın Bülent Elikesik ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sayın Özgür Sağlam’ı ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

gv-opefwoaaj846.gif

Ziyaret sonrasında Başkan Şahin, Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı Elikesik ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sağlam ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

gv5y8evwgaadg6g.gif

BAŞKAN ŞAHİN, MÜTEAHHİTLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, müteahhitlerle de bir araya geldi. Kıbrısköyü ve Yeni Bayındır Mahallesi müteahhitleri ile bir araya gelen Şahin, mahallelerde devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

gv5y8e4xgaagkfm.gif

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Kıbrısköyü ve Yeni Bayındır Mahallesi müteahhitleri ile bir araya gelerek, mahallelerimizde devam eden projelerimizi ve gelecekte atacağımız adımlarımızı değerlendirdik."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.