Gölbaşılılar 29 Ekim'i böyle kutladı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi bir dizi açılış ve programla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ve Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Gölbaşılılar 29 Ekim'i böyle kutladı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Tüm Türkiye'de 29 Ekim ve Cumhuriyet'in 100. yılı büyük bir heyecanla kutlandı. Başkent Ankara'da da tüm cadde ve sokaklarda farklı programlar düzenlendi. Başkentin bu hareketli günlerinde Gölbaşı ilçesi de tüm zamanların en yoğun günlerini yaşadı.

GÖLBAŞI BELEDİYESİNDEN MERKEZ MEYDAN PROJESİ

Gölbaşı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yaşı için bir dizi etkinlik ve açılış yapıldı. Gölbaşı Belediyesince 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi kapsamında merkez meydan açılışı gerçekleştirildi.

Tüm ana hatlar arasında bir bağlantı oluşturan merkez meydan projesi Gölbaşı'nda yaşayan vatandaşlara nefes aldıran yeni bir alan oldu.

golbasi.jpg

Cumhuriyetin 100. yaşının kutlandığı günde yapılan açılışa, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Tufan Gündüz, Hacı Bayram Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Akengin, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR MERKEZİNDE 29 EKİM!

Gün boyu devam eden 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde de bir program düzenlendi. Minikler tarafından halk oyunları, tiyatro gösterimi gibi farklı etkinlikler gerçekleştirildi.

golbasi-001.jpg

Programa, Gölbaşı Kaymakamı Sn. Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Sn Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Sn. Vekili Ejder Şahin, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Sn. Nail Akça, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Sn. Musa Şahin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Serap Yılmaz,Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sn. Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn Yavuz Ekici, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve birçok vatandaş katılım sağladı.

GÖLBAŞI'NDA MİNİKLERDEN 29 EKİM KUTLAMASI

Gölbaşı'nda 29 Ekim kreşe giden minikler tarafından da coşkuyla kutlandı. Şenay Aybüke Yalçın Kreşi'nin öğrencileri yaptıkları etkinliklerle 100. yılı unutulmaz kıldılar.

golbasi-belediyesi.jpg

GÖLBAŞI'NDA MURAT BOZ RÜZGARI ESTİ

Gölbaşı'nda 29 Ekim sabahından itibaren başlayan kutlamalar büyük bir hızla devam etti. Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Gölbaşılı vatandaşlar Murat Boz ile buluştu.

ankara-golbasi.jpg

Cumhuriyet'in 100. yılının en coşkulu ve heyecanlı bir şekilde kutlandığı Gölbaşı'nda Murat Boz sevilen şarkılarını seslendirdi. Konsere birçok vatandaş tarafından yoğun katılım sağlandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.