Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için piknik!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir piknik organizasyonu ile Kösrelik Göleti Mesire Alanı’nda keyifli bir gün geçirdi.

Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için piknik!
Yayınlanma:

Keçiören'den otobüslerle mesire alanına götürülen yaşlılar, doğayla iç içe piknik yapma fırsatı buldu ve temiz havanın tadını çıkardı.

BENZER ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, etkinliğin amacının yaşlı vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel etkinlikler sunarak onların hayatlarına renk katmak olduğunu belirtti. Özarslan, huzurevi sakinlerinin memnuniyetini görmekten büyük mutluluk duyduklarını ve bundan sonra da benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.

piknik.jpg

Huzurevi personelleri tarafından özenle hazırlanan pikniklerini tamamlayan yaşlılar, mesire alanında keyifli bir gezinti yaparak günlerini daha da özel kıldı. Organizasyona katılan huzurevi sakinleri, yapılan bu nazik jestten dolayı teşekkürlerini dile getirdi ve birlikte geçirdikleri anların değerini önemsediklerini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.