Haymana’daki elektrik direkleri yenileniyor

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’un Haymana halkına söz verdiği öncelikli projelerinden biri olan elektrik direklerinin yenilenme çalışmaları başladı.

Haymana’daki elektrik direkleri yenileniyor
Yayınlanma:

Haymana’nın Bünyamin Adacı ve Ankara Caddesi üzerinde yer alan orta refüjdeki elektrik direklerinin modernizasyonu, Başkan Koç'un bölgenin estetik görünümünü değiştirmek amacıyla başlattığı önemli projeler arasında bulunuyor. Bu kapsamda, Haymana’ya yeni bir çehre kazandıracak proje çerçevesinde, 76 adet eski direk sökülerek, yerlerine modern tasarımlı alüminyum dekoratif direkler monte ediliyor. Bu yeni direkler, 105 watt gücünde led armatürlerle donatılacak.

haymana1.jpeg

Yaklaşık on metre yüksekliğinde olacak olan direklerde, Haymana Belediyesi'nin yanı sıra Son Kale Haymana logosu da yer alacak. İlçeye girişten itibaren uzanan bu direkler, hem şık tasarımıyla kente estetik bir katkı sağlayacak hem de tamamı led aydınlatma sistemine sahip gövdeleriyle enerji tasarrufu sunacak.

Projenin maliyeti ise Haymana’daki oteller, esnaflar ve diğer sponsorlar tarafından karşılanacağı için belediye bütçesine herhangi bir yük getirmeyecek.

haymana2.jpeg

“ENGELLERİ AŞKTIK”

Elektrik direklerini yenileme projesinin ilk 100 gün hedeflerinden biri olduğunu belirten Haymana Belediye Başkanı Levent Koç “Karşılaştığımız bazı engeller vatandaşımıza verdiğimiz bu sözü biraz geç yerine getirmemize sebep oldu. O engelleri aştık. Çalışmalara başladık. Yeni elektrik direklerimiz estetik anlamda turistik bir ilçeye yakışır direkler olacak. Gerek vatandaşlarımız gerekse ilçemize gelen misafirlerimiz daha aydınlık bir Haymana’yla karşılaşacaklar. Ve en önemlisi bu projenin Belediyemize herhangi bir maddi külfet oluşturmayacak olması, sponsorlar vasıtasıyla bu hizmeti yapacağız. Emeği geçen katkı sağlayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.