İş Bankası, 100 yıllık çalışmalarını Ankara'daki tarihi binada sergiliyor

100'üncü yıl kutlamalarını gerçekleştiren İş Bankası'nın Ankara'nın Ulus semtindeki tarihi binasında gerçekleştirilen "İstikbalinizin Emniyeti - Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır” sergisine yoğun ilgi gösterildi.

İş Bankası, 100 yıllık çalışmalarını Ankara'daki tarihi binada sergiliyor
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Türkiye İş Bankası, 26 Ağustos 1924'te başladığı 100 yıllık birikimini İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde sergilemeye devam ediyor.

untitled-1.jpg

Kültürden sanata, iş dünyasından ekonomiye, sürdürülebilir çevre çalışmalarından kadın desteklerine kadar İş Bankası'nın 1924'ten günümüze uzanan köklü tarihini ve bu süreçte Türkiye'nin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişiminde oynadığı role vurgu yapan sergide bankanın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve bu projelerin Türkiye'nin kalkınmasına olan etkileri ziyaretçilere sunuluyor.

untitled-1-001.jpg

"İstikbalinizin Emniyeti - Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır” sergisinde ayrıca, İş Bankası'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Celal Bayar'a ait arşiv fotoğrafları da yer aldı. Çeşitli filmleri ve yazışmaları da sergileyen banka ayrıca çocuk, genç, kadın ve spora yönelik çalışmalarına da yer verdi.

untitled-1-002.jpg

İş Bankası'nın 100. yılı, bando ekibiyle birlikte tarihi binada Başkentlilerle birlikte kutlandı. Müzenin 4. katında yer alan sergi, pazartesi günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

untitled-1-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.