İzmir'deki elektrik ihmali Ankara'yı alarma geçirdi! MTA metro durağı yakınına apar topar beton atıldı...

İzmir’in Konak ilçesinde yağıştan kaçmaya çalışırken elektrik akımına kapılan iki kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Başkent Ankara'da kaldırımdan geçen ucu açık elektrik telleri görüntülendi.

İzmir'deki elektrik ihmali Ankara'yı alarma geçirdi! MTA metro durağı yakınına apar topar beton atıldı...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

İzmir’in Konak ilçesinde, şiddetli yağış sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetmişti. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlar mazgaldan duman çıktığını, elektrik kaçağının uzun süredir devam ettiğini ve birçok kez yetkililere bilgi verdiklerini ancak sorunun çözüme ulaştırılmadığını dile getirmişti.

ANKARA'DA DA AYNI MANZARA!

İzmir'de yaşanan bu olay sonrasında, Başkent Ankara'da MTA metro istasyon çıkışında benzer görüntüler sosyal medyada yer aldı.

untitled-1-005.jpg

BETON DÖKÜLDÜ!

Görüntülerin izini süren anadolugazete.com.tr, olay yerinde gerçekleştirdiği araştırmada, açık olan elektrik tellerinin betonla kapatıldığını tespit etti.

untitled-1-006.jpg

Benzin istasyonunun üst caddesinde elektrik panosundan çekilen hat, görme engelli vatandaşların kullandığı sarı çizgi üzerinden ucu açık bir şekilde cadde aydınlatma direğine bağlanıyordu.

untitled-1-007.jpg

İzmir'de iki kişinin hayatını kaybetmesi ve Başkent'teki bu görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından bu alanlara apartopar beton atıldı. anadolugazete.com.tr Ankara'nın parkları başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda bu tür tehlikelere karşı önlem alınması uyarısında bulunuyor.

untitled-1-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.