Kahramankazan Belediyesi Mıcır-Agrega temini için ihale gerçekleştirdi

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kazanbel Beton, Mıcır-Agrega Temini için bir ihaleye imza attı.

Kahramankazan Belediyesi Mıcır-Agrega temini için ihale gerçekleştirdi
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki kırsal ve merkez mahallelerde yaşayan vatandaşların kilit taşı, kaldırım ve beton taleplerini karşılamak, aynı zamanda inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitler, iş adamları ve firmaların artan beton ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla Kazanbel Beton’u kurmuştu. Belediye, hazır beton üretiminde ana malzemelerden biri olan mıcır ve agrega tedariki için de bir alım ihalesi düzenledi.

whatsapp-image-2024-09-06-at-15-58-35-1.jpeg

5 MİLYON 500 BİN LİRA TASARRUF SAĞLANDI

Şartnameye uygun firmaların katılımıyla gerçekleştirilen ihale, kapalı zarf usulüyle yapıldı. İhale öncesinde Kazanbel Beton, mıcır ve agrega teminini birim ton fiyatı 350 TL + KDV olarak sağlarken, ihalenin ardından bu maliyeti düşürerek birim ton fiyatını 305 TL + KDV olarak belirledi ve böylece toplamda 5 milyon 500 bin TL tasarruf sağlandığını açıkladı. Kahramankazan Belediyesi'nin yönetim anlayışına uygun olarak şeffaf bir şekilde yürütülen ihale süreci, kamuoyuna açık şekilde ilerledi. En düşük birim fiyat teklifini sunan Kocabaş Kardeşler Limited Şirketi ihaleyi kazanan firma oldu.

100 BİN TON MICIR-AGREGA TEMİN İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde kurulan firmaların yönetim anlayışı gereği adil ve şeffaf bir şekilde hizmet verdiğini belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: ‘’Ülke ekonomisine katkı sağlamak, belediyemize gelen vatandaşlarımızın beton asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım gibi taleplerine karşılık vermek ve istihdam yaratmak adına kurulan Kazanbel Beton firmamızın 100 Bin Ton Mıcır-Agrega Temin İhalesi’ni gerçekleştirdik. Yönetim anlayışımız gereği titizlikle gerçekleştirdiğimiz ihalemiz Kahramankazan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman kamu yararını ön planda tutarak çalışmalarını yürüttüklerini vurgularken, Kazanbel Beton’un da bu doğrultuda faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.