Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı, Isparta'da yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, Isparta'da düzenlenen Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye genelindeki kulüpler arasında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken takım, bu önemli başarıyla Kahramankazan'ı gururlandırdı.

Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı, Isparta'da yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyespor'un sporcuları, bireysel mücadelelerde de başarılı sonuçlar elde etti. Kulüp sporcusu Cihan Yılmaz, şampiyonada ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, Onur Özkan Akkuş ise üçüncü olarak bronz madalyayı takımına kazandırdı.

Şampiyonanın ardından Kahramankazan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu, sporcuları tebrik ederek, "Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı'nın bu önemli başarısından dolayı gurur duyuyorum. Sporcularımız emekleri ve yetenekleriyle elde ettikleri bu başarıyla, Kahramankazan'ı sporda en iyi şekilde temsil ettiler. Gelecek turnuvalarda da daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Takım olarak başarılarının devamını diliyor, emek veren herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyespor Kulübü'nün sadece halter dalında değil, futbol, voleybol, güreş ve bocce gibi diğer spor dallarında da başarılar elde edeceğini belirterek, Kahramankazan'ın isminin "Sporun Kalbi" olarak hatırlanmaya devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.