Kahramankazan Belediyesi yaz döneminde çocukları unutmadı

Kahramankazan Belediyesi, yaz döneminde çocuklara yönelik etkinliklerini sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi yaz döneminde çocukları unutmadı
Yayınlanma:

Mahalle Kültür Evleri, Satıkadın, Güvençli İbrahim Çavuş, Alparslan Türkeş ve KAGEM merkezleriyle, çocuklar için geniş bir etkinlik yelpazesi sunuyor.

1.jpg

Bu yıl da çocukların yaz tatilini hem eğitici hem de eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan Kültür Evleri, müzik, spor, bilim ve kültür gibi birçok alanda çeşitli aktiviteler düzenliyor. Mahalle Kültür Evleri'nin sunduğu bu zengin program, eğitim ve öğretimi keyifli bir hale getirerek çocukların büyük ilgisini çekiyor.

7.jpg

Yaz okulu kapsamında sunulan etkinlikler arasında Kur’an-ı Kerim dersleri, resim, el sanatları, gitar, satranç, bağlama, etkin okuma, yazma-yazarlık, akıl oyunları, spor ve jimnastik, drama, yaz atölyeleri, oyunlarla değerler eğitimi, geleneksel çocuk oyunları, yabancı dil dersleri, ülkeler coğrafyası ve matematik kursları yer alıyor. Ayrıca, sürpriz gezi ve etkinliklerle çocukların yaz tatili daha da renkleniyor.

4.jpg

Kahramankazan Belediyesinin bu yaz programı, çocukların sosyal, kültürel ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor ve yaz tatilinin en keyifli anılarını yaratıyor.

5.jpg


3.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.