Kahramankazan'da iki büyük açılış: Başkan Serhat Oğuz'dan Mansur Yavaş'a eleştiri

Kahramankazan Belediyesi, bölgenin en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Atık Getirme Merkezi'nin açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.

Kahramankazan'da iki büyük açılış: Başkan Serhat Oğuz'dan Mansur Yavaş'a eleştiri
Yayınlanma:

Açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ceylan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Gökdere, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde bayraklar ve pankartlarla dolup taşan kalabalık, adeta bir miting havasında gerçekleşen açılış töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, hayvan barınağına yönelik dileklerini ileterek, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un başarılı çalışmalarını takdir etti. Yıldız, Kahramankazan'a yapılan hizmetlerden övgüyle bahsederek, Serhat Başkan'a güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Kahramankazan halkının da Serhat Oğuz'a rekor bir oy desteği sağlayacağını belirtti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ise açılışta yaptığı konuşmada, Kahramankazan'da her kesime eşit mesafede olduklarını ve ayrım yapmadan hizmet ettiklerini vurguladı. Oğuz, belediyecilik anlayışlarının eser ve hizmet odaklı olduğunu belirterek, hayvan barınağının önemine değindi. Ayrıca, Atık Getirme Merkezi'nin de önemine dikkat çekerek, çevre dostu uygulamaların Kahramankazan'da öncelikli olduğunu ifade etti.

Oğuz, Kahramankazan'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne nazaran daha fazla hizmet aldığını ve bu başarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle gerçekleştiğini söyledi. Son olarak, Kahramankazan'da yeni bir rekora imza atacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha da ileriye taşınacağını ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.