Keçiören Belediyesi daha temiz bir Keçiören için çalışıyor

Keçiören Belediyesi, cadde ve sokaklarda budama çalışmaları yaparken mahallelerdeki boş alanları da temizleyerek ilçedeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Keçiören Belediyesi daha temiz bir Keçiören için çalışıyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklarda yürüttüğü budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı budama ekiplerine, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de iş makineleriyle destek vererek temizlik çalışmalarına katkıda bulunuyor.

whatsapp-image-2024-10-16-at-14-07-54-3.jpeg

İlçenin mahallelerindeki boş alanlarda yürütülen temizlik çalışmaları, kent estetiğini iyileştirme hedefiyle devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde Keçiören’de görüntü kirliliğinin önüne geçilirken, çevre düzenlemesi de titizlikle yapılıyor.

whatsapp-image-2024-10-16-at-14-07-54.jpeg

Keçiören’de başlatılan budama ve çevre temizliği çalışmaları hummalı şekilde sürdürülüyor. Keçiörenlilerin daha temiz ve daha estetik bir kentte yaşaması için çalıştıklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Cadde, sokak ve parklar hem estetik bir görünüme kavuşuyor hem de yaya ve araç geçişi güvenli hale geliyor. Budama yapılan noktalarda aynı zamanda temizlik çalışması yürütüyoruz. Kentimizdeki yeşil alanlarımızı muhafaza etmek ve kent estetiğini sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-10-16-at-14-07-54-1.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.