Keçiören’de Firari hükümlü market sahibini rehin aldı!

Ankara’nın Keçiören Osmangazi Mahallesi'nde bir market sahibini rehin alan firari hükümlü, müzakereci polislerin uzun uğraşlarına rağmen elindeki silahı bırakmayınca düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Keçiören’de Firari hükümlü market sahibini rehin aldı!
Yayınlanma:

Görgü tanıklarının ifadesine göre, firari hükümlü sokakta bulunan bir marketin sahibini silah zoruyla rehin aldı. Market sahibi, bir anda kendisini bir rehine durumunun ortasında bulurken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

MÜZAKERELER SONUÇ VERMEDİ

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, müzakereci polislerle birlikte firari hükümlüyü ikna etmeye çalıştı. Ancak uzun süren uğraşlara rağmen şahıs elindeki silahı bırakmayı reddetti. Müzakerelerin tıkanması üzerine durum daha da ciddileşti. Müzakerelerin sonuçsuz kalması üzerine devreye giren Özel Harekat polisleri, bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyon sonucunda firari hükümlü etkisiz hale getirildi ve market sahibi sağ salim kurtarıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından polis ekipleri, firari hükümlünün neden böyle bir eylem gerçekleştirdiğine dair geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Market sahibi ve görgü tanıkları, emniyette ifade vermek üzere karakola götürüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.