Keçiören'de kurum içi eğitimler devam ediyor

Keçiören Belediyesi tarafından belediye personelleri için düzenlenen kurum içi eğitimler devam ediyor.

Keçiören'de kurum içi eğitimler devam ediyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi, personel ve bürokratlara yönelik kurum içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesi çerçevesinde görev yapan personelin disiplin işlemleri üzerine eğitimler düzenlendi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, vatandaş odaklı hizmet anlayışını güçlendirmek amacıyla personelin eğitimine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Keçiören’de hayata geçirilen projelerin temelinde dürüst ve doğru hizmet anlayışı yatıyor. Düzenlediğimiz bu eğitimler, mesai arkadaşlarımızın daha bilinçli ve etkili hizmet sunmalarına katkı sağlıyor,” dedi.

dsc00357.jpg

Eğitimler, İç Denetçi Murat Yıldırım tarafından belediye birim müdürlerine verilen detaylı mevzuat bilgileriyle desteklendi. Ayrıca, 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilen üç günlük eğitim, ihalelerin ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun yapılmasını sağlamak amacıyla detaylı bilgilendirme içerdi.

dsc02919.jpg

Toplantıda söz alan Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Atila Zorlu, “Belediye olarak yaptığımız her işi eksiksiz, tam olarak yapmamız gerekiyor. Bu konuda sizlerden gelen eğitim taleplerini de değerlendiriyoruz” dedi.

dsc00444.jpg

Düzenlenen kurum içi eğitimlerle belediyenin kurumsal işleyişini güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Özarslan, “Belediyemizin kurumsal işleyişini güçlendirmek için personelimize eğitimler veriyoruz. Hem memurumuzun hem de işçimizin çalışma alanlarındaki bilgilerini güncelliyor, varsa eksik olduklarını noktaları tamamlıyoruz. Kurumumuzun en önemli dinamiği olan personelimize yönelik eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

dsc02911.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.