Keçiören’de Taha Akgül Karakucak Güreşleri coşkusu

Keçiören Belediyesi, Paris Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandıran Milli Güreşçi Taha Akgül onuruna bugün Bağlum Stadı'nda"1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri"ni düzenledi.

Keçiören’de Taha Akgül Karakucak Güreşleri coşkusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen ve büyük bir coşku ile gerçekleştirilen "1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri", Ankara’nın önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Paris Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan Taha Akgül adına düzenlenen etkinlik, spor ve güreş severler için unutulmaz anlara sahne oldu.

whatsapp-image-2024-08-24-at-12-25.gif

BAŞKANLAR VE SİYASİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Etkinliğe; İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Geleneksel Güreşçiler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2024-08-24-at-13-25.gif

KARAKUCAK GÜREŞLERİ NEFES KESTİ

Taha Akgül Karakucak Güreşleri, güreşçilerin mücadelesine sahne oldu. Çeşitli yaş gruplarından güreşçilerin katıldığı organizasyonda sporcular, geleneksel güreşin tüm estetik ve güç unsurlarını sergiledi.

taha-akgul.gif

Gün boyu süren karşılaşmalar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

whatsapp-image-2024-08-24-at-13-27.gif

1. Geleneksek Taha Akgül Karakucak Güreşleri, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, Türk güreşinin geçmişine ve geleceğine olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.