Kırşehirli STK'lardan güç birliği çalışması!

Kırşehirli üç büyük sivil toplum kuruluşu AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan Başkanlığında ikinci toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Kırşehirli STK'lardan güç birliği çalışması!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu, Kırşehirliler Vakfı ve Öğrenim Gençliği Derneğinin belli aralıklarla bir araya gelerek, önemli projeler üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunuyor.

Kırşehirliler Vakfı ev sahipliğinde bugün ikinci toplantı düzenlendi.

whatsapp-image-2024-10-07-at-16-18-51-1.jpg

Kırşehirliler Vakfı Genel Merkezinde düzenlenen toplantıya; AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile yönetim kurulu üyeleri, Öğrenim Gençliği Derneği Başkanı Levent Akça ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay ve Kırşehirliler Vakfı Başkan Vekili Zeki Yürekli ile vakfın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Birinci toplantı geçtiğimiz aylarda Meclis'te AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşmişti. Birinci toplantıda alınan kararda, her iki ayda bir başka STK’da toplantılara devam edilmesine, aralık ayında yapılacak toplantıya ise Öğrenim Gençliği Derneğinin ev sahipliği yapmasına karar verilmişti.

whatsapp-image-2024-10-07-at-16-18-52-3.jpg

Kırşehirliler Vakfındaki toplantıda, Ankara’da ve Kırşehir’de somut gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde görüşmelerde ve istişarelerde bulunuldu.

KOMİSYON KURULDU!

Toplantıda alınan kararda, 5 kişinin katılımı ile komisyon kuruldu. Kurulan komisyon ele alınan konuları hayata geçirilmesi adına çalışmalarını yaparak toplantıya getirmesi kararı alındı.

Üçüncü toplantının Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneğinde yapılması kararlaştırıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.