Kızılcahamam Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine tam destek!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Sosyal destek kartlarına, 2 Milyon 585 bin TL sosyal yardım desteğinde bulunduk. Bu yıl ise, ocak ayında doğalgaz, jeotermal ve gıda desteği olarak vatandaşlarımıza 230 bin TL tutarında destek sağladık. Kızılcahamam Belediyesi olarak halkımızın hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kızılcahamam Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine tam destek!
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesinin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyledi.

indir.png

Başkan Acar, "Sosyal destek kartlarına, 2 Milyon 585 bin TL sosyal yardım desteğinde bulunduk. Bu yıl ise, ocak ayında doğalgaz, jeotermal ve gıda desteği olarak vatandaşlarımıza 230 bin TL tutarında destek sağladık. Kızılcahamam Belediyesi olarak halkımızın hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli hemşehrilerim, bir yandan ilçemize birbirinden önemli yatırımları, projeleri kazandırırken diğer yandan sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Elhamdulillah... Sadece geçtiğimiz yıl, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından oluşturulan sosyal destek kartlarına, 2 milyon 585 bin TL sosyal yardım desteğinde bulunduk. Bu yıl ise, ocak ayında doğalgaz, jeotermal ve gıda desteği olarak vatandaşlarımıza 230 bin TL tutarında destek sağladık. Kızılcahamam Belediyesi olarak halkımızın hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.