Kızılcahamam Kaymakamı Mehmetbeyoğlu ve Süleyman Acar'dan yangından etkilenen vatandaşlara ziyaret

Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede çıkan yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmetbeyoğlu ve Süleyman Acar'dan yangından etkilenen vatandaşlara ziyaret
Yayınlanma:

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta öğle saatlerinde otluk alanda çıkan yangın 22 saat sonra kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Zaman zaman alevlerin yükseldiği alanlara ekipler müdahale ediyor.

gvprh0rxsaerlrx.gif

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, olaydan etkilenen ailelere ziyarette bulundu. Başkan Acar'a ziyaretleri sırasında Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu da eşlik etti.

Berçinçatak Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yangının etkilerinden korunmak için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna yerleştirildi.

gvpripoxyaa70ni.gif

Yurtta kalan mahalle sakinlerini ziyaret eden Acar ve Mehmetbeyoğlu, mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etti.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Berçinçatak Mahallemizdeki yangının etkilerinden korunmaları için mahalle sakinlerimizi güvenli bir şekilde KYK yurdumuza yerleştirmiştik.Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ile birlikte hemşehrilerimizi KYK yurdumuzda ziyaret ettik." ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yangından etkilenen hemşehrilerimizle bir araya geldik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yangınları kontrol altına almak için çalışmalarımızı sürdürürken bölge halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye ve karşılamaya devam ediyoruz. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yangında evi yanan vatandaş Fatma Şengül Özdemir'e de 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

gvpbjz0wyaakvsr.gif

Karşıyaka Mahallesi'nde yangından etkilenen Özdemir ailesini ziyaret eden Acar, "Rabbim bu tür felaketlerden hepimizi korusun." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.