Kızılcahamam'da camiler temizleniyor

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "İlçe merkezimizden en uzak mahallelerimize kadar, manevi huzurun kalbi olan camilerimizin temizliğini titizlikle sürdürüyoruz. " dedi.

Kızılcahamam'da camiler temizleniyor
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kızılcahamam'daki camileri daha hijyenik bir hale getirmek için yoğun mesai harcayan Kızılcahamam Belediyesi ekipleri, cami halılarını profesyonel halı yıkama makineleri ile yıkıyor.

Kızılcahamam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan camileri büyük bir özenle temizliyor. Camilerde yer alan mihrap, minber, pencere, kapı ve ayakkabılık bölümlerini titizlikle temizleyen ekipler, cami halılarını ise dezenfektanlı su ile tertemiz hale getiriyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar,

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçe merkezimizden en uzak mahallelerimize kadar, manevi huzurun kalbi olan camilerimizin temizliğini titizlikle sürdürüyoruz. Her bir köşesine sevgiyle dokunarak ibadethanelerimizi tertemiz ve ferah kılmaya gayret ediyoruz." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.