Kızılcahamam'da Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. " dedi.

Kızılcahamam'da Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Yayınlanma:

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, gaziler ve yakınları katıldı.

gx0qpo2xuaac376.jpg

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Acar, düzenlenen törene ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum." ifadelerini kullandı.

gx0qpqtweaab8ej.jpg

Süleyman Acar, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Acar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” düsturuyla bayrağını, vatanını, istikbalini can siperane koruyan Gazilerimizin gününü tebrik ediyor, minnet, şükran ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.