Künefe ve kebapta indirimi duyan Ankara'da o adrese koştu

Ankara'daki künefe ve kebap festivalinde, ‘indirim şöleni’ standında 'seç, beğen ve fiyatı belirle' imkanını duyanlar alışverişe koşup lezzetleri doyasıya tattı.

Künefe ve kebapta indirimi duyan Ankara'da o adrese koştu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Altındağ’da düzenlenen künefe ve kebap festivalinde indirim şöleni standı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pazarlık usulü istedikleri gibi fiyat belirleyerek ürünleri satın alan vatandaşlar, festivalin en dikkat çeken ve rağbet gören standı oldu.

kunefe-stant.jpg

BİRÇOK ÜRÜN TÜRÜ İNDİRİM ŞÖLENİ STANDINDA YER ALDI

Çizgi üstü fuarcılık tarafından düzenlenen künefe ve kebap festivalinde birçok lezzet türüne yer verildi. Festivalin en dikkat çeken standı ise ‘indirim şöleni’ standı oldu. Stantta, vatandaşlar pazarlık usulü istedikleri gibi fiyat belirleyerek ürünleri satın alabildiler.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği İndirim şöleni standında zeytinyağı, tereyağ, nar ekşisi, salça, lokum gibi birçok lezzet türüne vatandaşlar istedikleri gibi fiyat belirleyerek satın aldılar.

Katılımcılar, festivalin en dikkat çeken ve rağbet gören standı olduğunu belirterek, indirimlerden memnun olduklarını ifade ettiler.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.