Kurtuluş Parkı’nda Başkentli miniklere trafik dersi verilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti'nde Başkent'in miniklerine yönelik ücretsiz trafik eğitimlerine başlıyor.

Kurtuluş Parkı’nda Başkentli miniklere trafik dersi verilecek
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti'nde Başkent'in miniklerine yönelik ücretsiz trafik eğitimlerine başlıyor. 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan bu eğitimlere ana sınıfı ve ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek.

arsiv-1.jpg

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimler, çocuklara teorik bilgilerle birlikte akülü arabalar kullanarak uygulamalı deneyimler sunacak. Eğitimler tamamen ücretsiz olacak. İlk dersin zili 9 Eylül 2024 Pazartesi günü çalacak ve eğitimler için randevu almak isteyen okullar, https://cocuktrafik.ankara.bel.tr adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

arsiv-2.jpg

HAFTA İÇİ HER GÜN EĞİTİM VERİLECEK

Eğitimler hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilecek. Miniklerin keyifli ve öğretici bir deneyim yaşayacağı bu eğitimlere, okulların randevu sistemi üzerinden yapacakları başvurularla ana sınıfı ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.