Mamak Durali Alıç Mahallesinde park halindeki araçta 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı: Kadın cinayeti iddiası

Ankara'nın Mamak ilçesinde, Durali Alıç Mahallesi'nde meydana gelen olay mahallede büyük bir şok yarattı. 937. Sokak'taki Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlkokulunun yakınlarında park halindeki bir araçta biri kadın, biri erkek olmak üzere iki kişinin cansız bedeni bulundu. Yaşanan olayda boşanma aşamasında olan B.B'nin eşi Z.B'yi öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Mamak Durali Alıç Mahallesinde park halindeki araçta 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı: Kadın cinayeti iddiası
Yayınlanma:
Güncelleme:

Büyük bir panik ve endişeye sebep olan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olay yerinde toplanan kalabalık dikkat çekti.

Sosyal medyaya yansıyan görüntü ve iddialara göre, yaşanan trajedinin bir kadın cinayeti ve intihar vakası olduğu düşünülüyordu.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ İNTİHAR ETTİ

Anadolu Ajansının paylaştığı bilgilere göre 937. Sokak'ta B.B. ile boşanma aşamasındaki eşi Z.B, 06 FK 6998 plakalı otomobilde tartıştı ve ardından silahına sarılan B.B, önce boşanma aşamasındaki eşini ardından kendini öldürdü.

Bu olay, son dönemde Ankara'da artan asayiş sorunlarının bir yenisi olarak kaydedildi. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz aylarda da Mamak, Çankaya ve Sincan ilçelerinde benzer şekilde asayiş olayları yaşanmıştı.

Bu son olay, Ankara'da kadın cinayetlerinin ve toplumsal huzursuzluğun tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.