Mamaklı öğrenciler Ata'yı andı

Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ölümünün 85. yılında düzenlenen programlar ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı.

Mamaklı öğrenciler Ata'yı andı
Yayınlanma:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yılında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen bir çok etkinlikle, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde yad edildi.

TİYATRO GÖSTERİSİ SERGİLENDİ

"10 Kasım Atatürk'ü Anma" programı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla düzenlendi. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, İlçe Millî Eğitim Müdürü Elif Özbek'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler tarafından sergilenen tiyatro gösterisi seyircilerden büyük alkış topladı. İlçe protokolü, sahnedeki tarihî olaylara ışık tutan öğrencileri tebrik etti ve öğrenciler tarafından resmedilen Atatürk portreleri sergisini gezdi.

BAŞKAN KÖSE DE ATA'YI ANDI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadele kahramanlarını rahmetle anarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Paylaşımında, Atatürk'ün liderliğindeki İstiklal Mücadelesi ve Cumhuriyet'in kazanılmasının önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceğini daha ileriye taşımak için çaba harcanması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Cumhuriyet'in 100. yılını gururla kutlarken, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında da Mustafa Kemal Atatürk'e minnetlerini sundu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.