Mamak'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Mamak Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Türközü Şehir Stadı’nda düzenlediği etkileyici etkinliklerle kutladı.

Mamak'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak'ta düzenlenen etkinlikler, şarkılar, marşlar ve halk oyunlarıyla renklendi ve büyük bir coşkuya sahne oldu. Kutlamalara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve başkan yardımcıları da katıldı. Ayrıca, futbol turnuvasında başarı gösteren takımlara ödülleri takdim edildi.

mamak-30-agustos-1.jpg

MARŞLAR VE ZAFER ŞARKILARIYLA COŞKU

Etkinliklerde, Mamak Belediye Bandosu ve Nevra Güçlü’nün seslendirdiği marşlar ve şarkılar tribünlerde büyük beğeni topladı. Vatandaşlar Türk bayraklarını sallayarak ve marşlara eşlik ederek Zafer Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşadı. Seymenlerin halk oyunları da kutlamalara ayrı bir renk kattı.

FUTBOL TURNUVASI ÖDÜL TÖRENLERİ

Mamak Futbol Turnuvası’nda başarılı olan 11 takımın ödülleri, Zafer Bayramı etkinlikleri sırasında verildi. Turnuvanın ilk dört takımına madalyalarını Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Veysel Karani Tunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran takdim etti. Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Abidinpaşa Spor Kulübü'nün 2010 ve 2013-2014-2015 yaş gruplarındaki sporcularına madalya ve kupalarını verdi. Mamak’ın ilk kadın başkan yardımcısı Sibel Emre ise Metropolspor kız takımlarının ödüllerini takdim ederek sevinçlerine ortak oldu.

mamak-30-agustos-3.jpg

mamak-30-agustos-4.jpg

mamak-30-agustos-6.jpg

MEŞALELİ ZAFER YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Kutlamaların ardından Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve yardımcıları, Tekmezar Hacı Bektaş-ı Veli Parkı'na geçerek meşaleli zafer yürüyüşüne katıldılar. Şahin ve beraberindekiler, ellerinde meşaleler ve dev Türk bayraklarıyla Tuzluçayır Meydanı'na kadar yürüyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşadılar.

mamak-30-agustos-5.jpg

Mamak’ta gerçekleştirilen etkinlik, hem geçmişe duyulan minneti hem de geleceğe olan umutları coşkuyla yansıtmak adına unutulmaz bir kutlama olarak hafızalarda yerini aldı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.