Mamak'ta 3+1 daire satışa çıktı

Ankara Mamak'ta icradan satışa çıkan daireye dair detaylar belli oldu

Mamak'ta 3+1 daire satışa çıktı
Yayınlanma:

Ankara Mamak'ta icradan satışa çıkan daireye dair detaylar belli oldu. ilan.gov.tr'de yer alan detaylar ve satış için gerekli aşamalar şu şekilde olacak:

"Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan taşınmazla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir. İlgili mahcuzun görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/857 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satışa sunulan taşınmaz Ankara İli, Mamak İlçesi, Ekin-İmar Mahallesi, 37762 Ada, 7 Parsel adresinde yer almaktadır. Taşınmaz, 3. Normal Kat'ta bulunan 16 Bağımsız Bölüm olarak tanımlanmıştır. Bina, 2 Bodrum + Zemin + 3 Normal Kat olarak inşa edilmiş olup toplamda 6 katlıdır. İnşaat tarzı BAK olup bina 2012 yılında inşa edilmiştir. Bina girişinin zemin kat, güneydoğu cephesinden sağlandığı ve binada asansör ile otoparkın bulunduğu belirtilmiştir. Ayrıca, bina için 10.03.2012 tarihinde verilmiş B Sınıfı enerji kimlik belgesi mevcuttur.

Taşınmaz, konut nitelikli olup 3. Normal Kat'ta yer almaktadır. Güneydoğu, güneybatı ve kuzeybatı cephelerine sahip olan taşınmazın yasal net kullanım alanı 93 m², brüt alanı ise 115 m² olarak tespit edilmiştir. İç mekan olarak yapılı ve bakımlı durumdadır. Onaylı mimari projeye göre; salon, 3 oda, mutfak, banyo, antre ve 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Salonda ve odalarda zeminler laminat parke, duvarlar plastik boya ve tavanlar plastik boyalıdır. Mutfak zemin ve duvarlar seramik olup tavan plastik boyalıdır. Islak hacimlerde zemin seramik, duvarlar fayans ve tavan plastik boyalıdır. Antre alanlarında ise zemin seramik, duvar ve tavanlar plastik boyalıdır. İç kapı doğramaları ahşap, pencere doğramaları PVC olup giriş kapısı çeliktir. Isınma sistemi doğalgaz/kombi ile sağlanmaktadır. Taşınmaz, keşif anında mal sahibi tarafından kullanılmaktadır.

Taşınmazın geniş evsafı ve diğer ayrıntılar, dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır."

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1574487/emlak-konut-ankara-mamakta-3-1-daire-icradan-satiliktir

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.