Mamak'ta asansör paniği| Bilkent Şehir Hastanesinde ise hükümlü dehşeti

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmanda asansör düşmesi panik yaratırken Bilkent Şehir Hastanesinde ise bir hükümlü, hastane çalışanına bıçakla saldırdı.

Mamak'ta asansör paniği| Bilkent Şehir Hastanesinde ise hükümlü dehşeti
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara'nın Mamak ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan asansör kazasında büyük bir tehlike atlatıldı. Türközü'ndeki bir binada meydana gelen olayda, asansörün aniden düşmesi sonucu asansörde bulunan vatandaşlar mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, asansörde kalan kişileri başarıyla kurtardı. Şans eseri can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, kısa süreli bir panik yaşandı.

b.jpg

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİNDE BİR HÜKÜMLÜDEN BIÇAKLI SALDIRI

Öte yandan, Ankara'da izne çıkan bir hükümlü dehşet saçtı. Açık cezaevinden izinli olarak çıkan bir hükümlü, Bilkent Şehir Hastanesi otobüs durağında bir sağlık çalışanına kesici aletle saldırdı. Hastanenin güvenlik görevlisinin müdahalesiyle şahsın elinden kesici alet alındı. Çevredeki tanıklar, şahsın hastane bahçesindeki herkese saldırdığını iddia etti. Güvenlik görevlileri tarafından kelepçelenen şahıs, polise teslim edildi.

Her iki olay da Ankara'da büyük bir güvenlik endişesine neden olurken, ilgili yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.