Mamak'ta sıcak saatler: Hüseyingazi'de düğün çıkışı davetliler birbirine girdi

Ankara'nın farklı yerlerinde asayiş olayları yaşandı. Hüseyingazi'de düğün çıkışı çok sayıda insan birbirine girerken farklı ilçelerde de trafik kazaları yaşandı.

Mamak'ta sıcak saatler: Hüseyingazi'de düğün çıkışı davetliler birbirine girdi
Yayınlanma:

Ankara'nın Mamak ilçesi Hüseyingazi semti Başak Mahallesi'nde bir düğün çıkışı yaşanan gerginlik, kısa sürede büyüyerek kalabalık bir grubun sokağa dökülmesine yol açtı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan kavga sonrasında, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mahallede büyük bir panik yaşanırken, güvenlik güçleri kalabalığı sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı.

YOZGAT BULVARINDA BİR ARAÇ TAKLA ATTI!

b.jpg

Aynı gece Ankara'da farklı noktalarda da trafik kazaları meydana geldi. Keçiören ilçesindeki Yozgat Bulvarı'nda bir araç yuvarlak dönüş yakınlarında takla attı. Olay yerine ambulans sevk edilirken, kazaya dair detaylı bilgi henüz paylaşılmadı. Mamak ilçesinde yaşanan bir diğer trafik kazası ise Yenibayındır Mahallesi'nde meydana geldi. Kazada iki araçta da maddi hasar oluşurken, yaralıların olduğu belirtildi.

Ankara genelinde yaşanan bu olaylar, kentte hareketli bir gece yaşanmasına neden oldu. Ankara'da son dönemde artan asayiş ve trafik kazalarında ölüm sayısı da artıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.