Mansur Yavaş net konuştu: Elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında net konuştu. Yavaş, "Partim aday gösterirse elbette cumhurbaşkanlığına aday olacağız ve mutlaka kazanacağız" dedi.

Mansur Yavaş net konuştu: Elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız
Yayınlanma:

Beypazarı Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali'ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sefo konseri öncesinde vatandaşlara hitap etti.

"ELBETTE ADAY OLACAĞIZ"

Sahneye çıkan Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili net konuştu. Yavaş, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız" dedi.

mansur.jpg

Şu andaki gündemlerinin bütün belediye başkanlarıyla birlikte çalışmak olduğunu söyleyen Yavaş, "Çünkü malum ekonomik sıkıntılar nedeniyle halk dar boğazda" ifadelerini kullandı.

"OKULLARI PİSLİK GÖTÜRÜYOR"

Yavaş, "Okulları pislik götürüyor, temizleyemiyorlar. Bizlere de temizletmek istemiyorlar. Bunun yanında emeklilerin durumunu biliyorsunuz. Ankara'da 42 bin emekliye düzenli şekilde destek oluyoruz. Bizim anlayışınıza göre darda kalan herkesin yanında bulunan kurumdur belediye" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.