Mansur Yavaş, yürüyen merdiven sorunuyla ilgili videolu paylaşım yaptı: Yasal işlem başlatıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da yürüyen merdivenlerin kasıtlı olarak bozulduğuna dair videolu paylaşım yaptı.

Mansur Yavaş, yürüyen merdiven sorunuyla ilgili videolu paylaşım yaptı: Yasal işlem başlatıldı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlara önemli bir duyuruda bulunarak, kent genelindeki asansör ve yürüyen merdivenlere kasıtlı olarak zarar veren kişilere karşı yasal işlem başlatılacağını açıkladı. Yavaş, kamusal hizmetlerin korunmasının önemine dikkat çekerek, "Bu araçları 7/24 gözetliyor ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kararlılıkla çalışıyoruz. Kamu malı, gelecek nesillere bırakacağımız mirastır, hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Ankara genelindeki asansör veya yürüyen merdivenlerde herhangi bir arıza meydana gelmesi durumunda vatandaşların, 0534 010 19 17 numaralı arıza hattı ya da Başkent 153 üzerinden yetkililere ulaşabileceği bildirildi. Belediye, bu tür hizmetlerin sürekliliğini sağlamak ve vatandaşların günlük yaşamlarını aksatmadan sürdürebilmeleri için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyor.

Mansur Yavaş'ın resmi X hesabından yaptığı videolu paylaşımda 16 ve 19 Eylül'de Demetevler Metrosunda ve 22 Eylül'de Sincan Gimsa Önü'nde kasıtlı olarak yürüyen merdivenleri bozan kişilerin görünütüsüne yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.