Mansur Yavaş'tan adaylık çıkışı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayı olmasına yönelik çağrılara yanıt verdi. Yavaş, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda salondaki bazı üyelerden cumhurbaşkanı adayı olması yönünde tezahürat aldı.

Mansur Yavaş'tan adaylık çıkışı!
Yayınlanma:

CHP'de il ve ilçe danışma kurulu toplantılarının Ankara ayağı, geçtiğimiz gün Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla tamamlandı. Toplantıda konuşma yapan Mansur Yavaş, yerel seçimlerdeki başarısından bahsettiği konuşmasının sonunda, salondaki bazı üyelerden cumhurbaşkanı adayı olması yönünde çağrılar aldı.

YAVAŞ'TAN NET YANIT: “SOMUT BİR SÜREÇ ÇIKANA KADAR BU KONUYU AĞZIMA ALMAYACAĞIM”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sözlerine atıfta bulunan Yavaş, parti üyelerine hitaben, "Şu anda takımda iki forvet var. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında teknik direktör, ‘Bırakın ben atacağım’ demez. En formda oyuncusuna attırır. Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri cumhurbaşkanı adayı olacak" ifadelerini hatırlattı.

“GENEL BAŞKANIMIZ BİZİ ONURLANDIRDI”

Yavaş, sözlerine şöyle devam etti: "Genel başkanımız bizi onurlandırdı. ‘İki forvetim var’ derken beni de saydı. Ben ABB Başkanıyım. Somut bir cumhurbaşkanlığı süreci çıkana kadar bu konuyu ağzıma almayacağım. Somut bir süreç çıktığında partinin ve genel başkanın takdiri neyse onu yapacağız."

PARTİLİLER UMUTLU: “GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR HAVA VAR”

Ankara’da geçen danışma kurullarının genel havasına ilişkin konuşan partililer ise, “Partide genel olarak bir memnuniyet havası var. Tabanda geleceğe umutlu bakan, iktidara inanan bir hava var ve bu çalışma motivasyonu da sağlıyor" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.