Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ın sözlerini eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ı "Kimsenin Türkiye’ye hiçbir şeyi dayatma hakkı yoktur" sözleri üzerinden eleştirdi.

Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ın sözlerini eleştirdi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Sayın Cumhurbaşkanı da, milletvekilleri de halktan alınan vergilerle maaşını alan birer memurdur. Kendi başına sadece kendi kararları ile Türkiye’ye hiçbir şeyi dayatma hakkı yoktur" sözlerine tepki gösterdi.

"ERDOĞAN BU MİLLETİN İRADESİDİR"

Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Mansur Yavaş, Unutma ki, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu millet; 1994’te Belediye Başkanı, 2002, 2007 ve 2011’de Başbakan, 2014, 2018 ve 2023’te Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Diğer genel ve yerel seçimler, referandumları saymıyorum. Yani kimsenin fikrini millete zorla dayattığı yok. Recep Tayyip Erdoğan, bu milletin iradesidir" ifadelerini kullandı.

"MİLLETE DAHA FAYDALI OLURSUN"

Yavaş'a trafik ve ulaşım sorunu üzerinden yüklenen Yalçın, "Ayrıca gerçekten bu millete faydalı olmayı istiyorsan, kangren haline dönmüş Ankara trafiğini, toplu taşıma sorunlarını, altyapı sorunlarını çöz. Belediye Başkanlığını yap, böylece millete daha faydalı olursun" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.