Özel Kızılcahamam VIP Sonuç Başarı Kişisel Gelişim Kursu hizmete açıldı

Özel Kızılcahamam VIP Sonuç Başarı Kişisel Gelişim Kursunun açılış törenine katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Eğitim alanında ilçemize değer katacak bu yeni kurumun, öğrencilerimizin geleceğine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum."dedi.

Özel Kızılcahamam VIP Sonuç Başarı Kişisel Gelişim Kursu hizmete açıldı
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Özel Kızılcahamam VIP Sonuç Başarı Kişisel Gelişim Kursunun açılış törenine katıldı. Süleyman Acar, beraberindeki heyet ile kurdeleyi kesti.

Başkan Acar, kurumun ilçeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

gvvhdzwxeaazvqo.gif

Başkan Acar, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Özel Kızılcahamam VIP Sonuç Başarı Kişisel Gelişim Kursunun açılışını gerçekleştirdik. Eğitim alanında ilçemize değer katacak bu yeni kurumun, öğrencilerimizin geleceğine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum."dedi.

BAŞKAN ACAR KÖY ŞENLİĞİNDE!

Kızılcahamam'da ziyaretlerini sürdüren Başkan Acar, Bayır Mahallesi'nin geleneksel köy şenliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Acar, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bayır Mahalle'mizin geleneksel köy şenliğinde, hemşehrilerimizin içtenliği ve samimiyetiyle dolu güzel bir gün geçirdik. Birlik ve beraberliğin en sıcak şekilde hissedildiği bu anlamlı buluşmada, hemşehrilerimizle sohbet ettik, hasret giderdik ve köyümüzün kültürel zenginliklerini paylaşmanın mutluluğunu paylaştık. Katılım sağlayan, emek sarf eden ve bu güzel günü daha da anlamlı kılan herkese gönülden teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.