Pursaklar Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi yükseltmek ve araçların güvenli seyrini sağlamak amacıyla güneşli kış aylarını değerlendirerek asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, 5 yıl içinde 807 sokakta yol yenileme çalışması gerçekleştirerek vatandaşların güvenli seyahatini sağladı. Belediyenin, sıcak geçen kış aylarını değerlendirerek ilçe sokaklarını daha konforlu, modern ve güvenli hale getirme çabası sürüyor.

SOKAKLAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar'da yolların kalitesini artırarak sokakları modern bir görünüme kavuşturduklarını ifade etti. Çetin, Pursaklar'ı konforlu, estetik ve modern yollarla buluşturma çabasında olduklarını belirterek, ihtiyaç görülen sokaklarda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yaptıklarını vurguladı. Çetin, mesai arkadaşlarının özverili çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan yolların mahalle sakinlerine büyük rahatlık sağladığını söyledi ve ihtiyaç önceliğine göre sokakları modern hale getirmeye devam edeceklerini belirtti.

pursaklar.jpg

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ulaşımda kaliteyi artırmak amacıyla ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa hızlı müdahalede bulunuyor. İlçenin çeşitli noktalarında eş zamanlı olarak asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.