Pursaklar Belediyesi tarafından 5 yıl içinde 52 iş arayan işveren buluşması gerçekleştirildi

Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek son 9 ayda 33 iş buluşması düzenleyerek toplamda 5 yıl içinde 52 iş arayan-işveren buluşması organize etti.

Pursaklar Belediyesi tarafından 5 yıl içinde 52 iş arayan işveren buluşması gerçekleştirildi
Yayınlanma:

İstihdam Şefliğini faaliyete geçiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, göreve geldiği günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla ilçe halkına çeşitli iş kollarında yeni iş imkânları sundu.

İŞ ARAYAN VE İŞVERENLER BİR ARADA

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki istihdamın artırılması ve vatandaşlara imkan sunulması amacıyla İşçi Buluşmaları düzenlediklerini belirtti. Çetin, istihdam odaklı projelerle iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirerek, hemşehrilerin iş sahibi olmalarına yardımcı olduklarını ifade etti. Başkan Çetin, işverenlerin eleman açığını doğru adaylarla ve hızlı bir şekilde kapatmalarına destek sağladıklarını vurguladı.

pursaklarbel.jpg

2024 yılı Ocak ayından itibaren fabrikalar, büyük ölçekli firmalar ve diğer işveren kuruluşlar tarafından sunulan sosyal haklar, ikramiyeler ve fazla mesai ücretlerinin güncellenmesiyle birlikte işçi-işveren buluşmalarının hızla devam edeceği belirtildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.