Pursaklar'da Dede-Torun Evlerine ilgi yoğun

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar'daki Dede-Torun Evlerinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı. Hafta içi her gün çay ve çorba ikram edilen evlerde sağlıktan spora, müzik dinletilerinden el becerilerine kadar birçok etkinlik düzenleniyor.

Pursaklar'da Dede-Torun Evlerine ilgi yoğun
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Merkez Dede-Torun Evi'nde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen sohbet programına katıldı.

YAŞLI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Dede-Torun Evlerindeki etkinliklere yoğun ilgi olduğunu belirterek, her gün uzman kişiler eşliğinde spor, sağlık, müzik dinletileri, kültür gezileri gibi çeşitli aktiviteler düzenlendiğini ifade etti. Çetin, müftülük tarafından görevlendirilen hoca ile gerçekleşen sohbet programına katılarak yaşlı vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi. Dede-Torun Evlerini zamanın su gibi akıp geçtiği bir ortam olarak tanımlayan Çetin, tüm yaşlıları bu etkinliklere katılmaya davet etti.

dedetorunevleri.jpg

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında yaşlılar, Kur'an-ı Kerim tilaveti, dini sohbetler, sağlık, el becerileri, kahramanlık türküleri ve tasavvuf musikisi gibi çeşitli etkinliklerle keyifli günler geçiriyor. Ayrıca, kültür gezileri ile doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle öne çıkan şehirleri gezme fırsatı da buluyorlar.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.