Pursaklar'da farklı illere çok sayıda gezi düzenlendi!

Pursaklar Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlarla ilçe sakinlerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 5 yıl içinde her yaştan ve her kesimden ilçe halkını hedef alan kültür gezileri, Pursaklar'da yaşayanların geniş bir yelpazede deneyim kazanmasını sağladı.

Pursaklar'da farklı illere çok sayıda gezi düzenlendi!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesinin düzenlediği kültür gezileri çerçevesinde, çeşitli gruplara yönelik özel programlar gerçekleştirildi. İstanbul, Bursa, Konya, Nevşehir ve Kastamonu gibi şehirlere düzenlenen gezilerle 8 bin 446 ev kadını keşif yolculuğuna çıkarken, gençlik kamplarına 15-20 yaş arası gençler, Konya'ya ise 50 yaş üzeri erkekler götürüldü. Mahalle muhtarları için ise Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin gibi şehirlere gezi düzenlendi.

''İLÇE DIŞINDA KÜLTÜR GEZİLERİ PROGRAMLARI DÜZENLEDİK''

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gerçekleştirilen kültür gezileriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin farklı sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmaları için 5 yıl boyunca hem ilçe içinde hem de ilçe dışında kültür gezileri programları düzenledik." diyerek, vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerin memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Çetin, "Onları daha çok mutlu etmek adına dün olduğu gibi bugünde, yarında çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

FARKLI İLLERE GEZİLER DÜZENLENDİ

Ayrıca gazi ve şehit aileleri için Çanakkale, Trabzon, Rize ve İstanbul gezileri organize edilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve idarecileri Çanakkale'yi ziyaret etti. Belediye tarafından gerçekleştirilen "Cumhurbaşkanlığını Görmeyen Kalmasın" projesi kapsamında ise 2 bin 157 ilçe sakini Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gönderilirken, 250 vatandaş ise Konya'da düzenlenen Şeb-i Arus programına katıldı.

Ayrıca Pursaklar Belediyesi ekiplerince, 578 Erdemli Gençlik üyesi ve 301 Hanım Evi kursiyeri Elmadağ Kayak Merkezine götürülerek çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler, ilçe sakinlerine geniş bir yelpazede deneyim kazandırarak sosyal ve kültürel birlikteliği güçlendirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.