Pursaklar'da 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' etkinliği düzenlendi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda, yerli malının önemine vurgu yapmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' etkinliği düzenlendi.

Pursaklar'da 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' etkinliği düzenlendi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda, minik öğrencilere yerli malının önemi detaylıca anlatılarak paylaşma ve dayanışma duygusunu aşılamayı hedefleyen etkinlikte, Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulu'nda yiyeceklerin ve içeceklerin hazırlandığı bir program düzenlendi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinliğe katılarak çocukların hazırladığı Anadolu kültürünü yansıtan koreografileri ve halk oyunları gibi çeşitli etkinlikleri izledi.

cetin.jpg

YERLİ TÜKETİM TEŞVİK EDİLİYOR

Başkan Ertuğrul Çetin, Nezaket Okulları'nda düzenlenen 'Yerli Malı Haftası' etkinliği kapsamında öğrencilere yerli tüketimi teşvik etmeyi ve israfı önlemeyi amaçladıklarını belirtti. Çetin, Nezaket Okulları'nda öğrencilere tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın önemini anlatarak, çocuklara yerli malının kıymetini, değerini ve bilinçli tüketimi öğretmenin önemine vurgu yaptı. Çetin, bu tür etkinliklerin çocuklara yerli malının önemini öğrenmelerinde kritik bir rol oynadığını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.