Pursaklar'ın gençleri Nevşehir'deki kampta buluşuyor... İşte şartlar!

Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arası erkekler için Nevşehir Gençlik Kampı düzenlediğini duyurdu. Kampa başvuru yapmak isteyenler için tarih belli oldu.

Pursaklar'ın gençleri Nevşehir'deki kampta buluşuyor... İşte şartlar!
Yayınlanma:

2019'dan beri birçok projeye imza atan Pursaklar Belediyesi, 5 yıl içinde; İtalya’da dil eğitimi, Gençlik Akademisi, Gençlik Konserleri, Yaz Konserleri, Kitap Günleri, Basın Akademisi, Elmadağ Kayak Şenlikleri'ni hayata geçirdi.

Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle gençlere yönelik birbirinden farklı etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, yeni bir çalışmayı daha duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Gençlik Kampı organizasyonu düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arası erkekleri Nevşehir'deki kampta ağırlayacak.

BAŞKAN ÇETİN, BAŞVURU ÇAĞRISI YAPTI!

Yapılan çalışmaları değerlendiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şunları söyledi:

"Daha önce düzenlemiş olduğumuz Gençlik Kamplarına hiç katılamayan 14-18 yaş aralığındaki genç erkek kardeşlerimizi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu ve 75 kişiyi davet ettiği Nevşehir Gençlik Kampına yolcu edeceğiz. Çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günleri kaçırmamak adına gezi için başvurmayı unutmayın.’’

Kampa katılmak isteyen 14-18 yaş arasındaki erkekler, 6 ve 7 Şubat tarihlerinde Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğüne kayıt yaptırabilecek. Nevşehir'deki kampa toplam 75 kişinin götürüleceği belirtildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.