EGO Genel Müdürlüğünün Ulus'a taşınacağı tarih netleşti

7 yıl önce Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü olarak kullanılan bina, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından EGO Genel Müdürlüğü için restore edildi ve EGO'nun taşınacağı tarih de belli oldu.

EGO Genel Müdürlüğünün Ulus'a taşınacağı tarih netleşti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Geçtiğimiz yıllarda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ulus Meydanı’ndaki binanın restorasyon çalışmaları tamamlandı. ABB tarafından onayı alınan binaya EGO Genel Müdürlüğünün 15 Ocak'ta taşınacağı öğrenildi.

img-9999.jpg

ONAYLANDI, TAŞINMA BAŞLAYACAK

Yıllar önce Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü olarak kullanılan âtıl durumdaki binada, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından EGO Genel Müdürlüğü için restorasyon çalışmaları yapıldı

Projeyi yürüten Şantiye Şefi Emre Şahin, binanın âtıl durumda 7 yıl kaldığını ve kullanılamaz durumda olduğunu 21 Aralık’ta anadolugazete.com.tr’ye açıklamıştı.

img-0010.jpg11 katlı olan binanın birçok alanında EGO Genel Müdürlüğü için yıkım, onarım ve bakım çalışmaları yapıldı. Eski yapı olmasına rağmen güçlendirilme yapılmayan bina iç kısımdan yenilense de dış kısmı orijinaline uygun olarak korundu. Bina harabe halde olduğundan birçok yapı yenilendi.

img-6727.jpgDaha önce Ankara Büyükşehir Belediyesinden geçici onay alan EGO binası, şimdi tamamen onaylandı. Onaylanmanın ardından EGO Genel Müdürlüğünde kullanılacak ofis eşyaları gelmeye başladı. Mobilyaların yerleştirilmesinin ardından EGO Genel Müdürlüğünün Ulus'taki binasına 15 Ocak itibariyle taşınması bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.