Şehit öğretmenin adı Gölbaşı’nda kreşte yaşayacak

Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi’ni 11 Eylül’de açıyor.

Şehit öğretmenin adı Gölbaşı’nda kreşte yaşayacak
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi, ilçe sakinlerinin 36-72 ay arası çocukları için Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi’ni 11 Eylül’de hizmete açıyor. Ön kayıt süreci tamamlanan kreş, Eymir Mahallesi Fırat Sokak No:3/1 TOKİ adresinde hizmet verecek.

whatsapp-image-2023-09-08-at-16-33-46.jpeg

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çocukların eğitim hayatlarına destek olmanın, onların mutluluğu ve sağlığının kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, “Bu kapsamda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Minik evlatlarımız için açtığımız kreş ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunurken, onların ilk adımlarını güven ve sevgi dolu bir çevrede atmalarını sağlayacağız. Aynı zamanda şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ı bir kez daha rahmetle anıyor ve onun gibi nesiller yetiştirebilmek için bu adımları atıyoruz. Yeni açılacak kreşimiz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-09-08-at-16-33-46-1.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.